Line of 5 Mascaras Fitting Every Need from Revlon

Är du en kvinna som letar efter den perfekta mascaran som uppfyller alla dina önskemål? Revlon har en rad med fem olika mascaror som passar varje enskild behov. Från implementerad progresiv hårdhet till fransvolym, även till höjda eller snedvinklade fransar, så har Revlon något för just dig. Det finns så många olika märken och sorter av mascara, men varför inte få det bästa av det bästa? Det är viktigt för kvinnor att kunna hålla sig trendig samtidigt som de matchar sina behov. Läs vidare och få reda på mer om varje produkt som lever upp till Revlons nivåer av kvalitet och stil.

Obegränsad mascara från Revlon

Stiftelsen i oändlig mascara vårdar intensivt och ger en lyxig känsla av stil hela dagen. Den mjuka formulan kan både användas för att skapa omfattande längd som passar dig perfekt.
Denna mascara är också vattenfast, så du behöver inte oroa dig för sminket som rinner bort eller för att förlora längden på dina fransar. Inre fyllningsmedlen gör att mascaran är mycket fuktgivande och lätt att applicera utan att maskeras och du kommer även att se något lite extra glöd.

Oändlig mascara levererar även rik volume och ger oöverträffad hållbarhet för att bibehålla detta utseende. Den kvartsformade borsten med 4 olika ytor förblir fri från klumpar, och du kan applicera produkten med precision, samtidigt som du lägger lite extra volym för att skapa ett mer definierat utseende. Med denna mascara kommer även en långvarig glansig finish som matchar din dagliga stil.

Stimulash Fusion Mascara från Revlon

Full av intensiv komfort som ger ett alldeles speciellt utseende, är Stimulash Fusion Mascara mer än ett sätt att påskynda ditt ögonfransutseende. Med sin böjda borste som har en speciell kurva som fångar och formar dina fransar, så passar den perfektnär du önskar att förlänga (eller jämna ut) fransarna för att uppnå ett mer definierat och fylligt utseende.

Denna mascaran levererar en uttalad mängd jämnhet, lyxigt pigment och extrem längd, oavsett om du har tätare eller fuktigare fransar. Stimulash Fusion kommer även att se till attförserade vara följer längs med ”tippen” så att du kan få det unika önskade utseendet. Den innehåller en mjuk, hållbar formulan med mikrofibriller, vilket ger omedelbar ett volum som är mer delikat och naturligt. Revlon har gjort det möjligt att få den perfekta balansen mellan fransvolym och enkelheten.

Wide Angle Mascara från Revlon

Vid varje användning av Wide Angle Mascara får du vacker följsamhet som matchar dina specifikationer. Med en progressiv hårdhet som gör appliceringen enkel, och den unika Ovalt fotformade borsten är ju lättare att nå även de mest svåråtkomliga fransarna. Den progressiva hårdheten stödjer en smidig applicering och bygger lätt på för att uppnå den fyllighet som du önskar, och skapar fransar som är voluminösa och fylliga utan att kännas klumpiga.

Förutom detta så är mascaran även fuktresistent vilket gör att den håller under hela dagen, och den omfattar även, följer, och fylls, för att ge dina fransar en mer definerad och rundare look. Revlon har utformat den med extra känsla för att skapa ett ultimat utseende och innehåller facktora som minskar överskott.

Kollektiv mascara ​från Revlon

Kollektiv Mascara är också ett ypperligt alternativ från Revlon. Det är en mix av följsamhet, längd och volym. Den har en följande dual-böjd borste som drar dina fransar från rötterna och sträcker ut dem för att skapa en uppsättning fylliga och ”vaxade” fransar.

Den rika formulan som erbjuds, är full av intensivt aktiva ämnen, ekologiska exempelsvis organiskt silvers ur och extrakt från sheasmör för att verka försiktigt både för kortare och längre fransar. Kollektiv Mascara från Revlon har även staplare ämnen,inbegripet keratin och svart peptid, ger extra fukt för att minska risken för skador och ger din frisyren ett omedelbart utseende.

Böjd borste mascara från Revlon

Denna flexibla mångsidiga mascara, utformad med en böjd borste implementerar en snedvinklad design som letar sig in djupt i franskroken och separarar och separerar varje individ frans med en dagg av färg som matchar dina önskemål.

Förutom att denna mascara är resistent mot fukt, så har den också ett flexibelt, självstärkande franssug som ger du ännu mer utseende och definierar jordgubbstoppar till höjda fransar som kommer att stanna lyckliga hela dagen. Förutom att vårda dina fransar så är den formulan även laddad med keratin, kollagen och cystin för att förstärka näringen.
Böjd borste Mascara är mer än endast intensiv omkringar, vilket gör att du får en kreativ look som gömmer skörhet, torrhet och någotextra, allt samtidigt som den stärker fransen på ett unikt sätt.

Summering

Rev

Etiketter