2 Mizon hyaluronsyra 100 Serum

Detta är ett annat intressant serum med hyaluronsyra som ger djupgående återfuktning och näring. Det är populärt på grund av den lätta formeln och den märkbara fuktgivande effekten. Serumet består av 50% hyaluronsyra och ett flertal växtextrakt som också återfuktar huden.

Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum – Recension

Storlek: 30 ml
Hudtyp: torr och ojämn, uttorkad, livlös

Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum – Ingredienser & konsistens

Formeln är inte uteslutande baserad på hyaluronsyra, vilket kan vara en nackdel för konsumenter som söker efter ren HA. Den har 50% mindre syra än andra liknande produkter. Ändå är detta verkligen ett intressant serum som innehåller ovanliga ingredienser.

Om du letar efter något som har mer än bara HA, och där de andra ämnena är anmärkningsvärda, kommer Mizon att uppfylla dina förväntningar. Växtextrakt överraskar med mångfalden av näringsämnen, så serumet har blivit populär som en bra produkt berikad med naturliga komponenter.

De är värda att nämna. I Mizon-serumet kan du hitta värdefullt björkvatten som håller huden smidig, och vanligt purslanextrakt som är en rik källa till polyfenoler, omega-3-syror, vitamin A och C. Baical skullcap root-extrakt är en annan ingrediens i formeln och är känd för att ha en antihistaminisk effekt, skyddar mot förtidigt åldrande i huden, stärker kollagen- och elastinfibrerna, samt stärker hudens reparation. Mizon Face Serum innehåller också mongoliskt milkvetch-rotextrakt som har en stark antiinflammatorisk effekt. Sammantaget är den här produkten precis rätt för fans av extraordinära kosmetiska ingredienser.

Hur använder jag Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum?

Applicera en liten dos serum på den rengjorda hyn i ansiktet, på halsen och på dekolletaget. Klappa med fingertopparna och låt huden absorbera serumet helt. Undvik kontakt med ögonen. Därefter applicerar du din fuktkräm.

Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum – Effekter

Ingredienserna i serumet från Mizon återfuktar, gör huden fyllig och har en anti-rynkeffekt. Denna produkt ger dig återfuktad och fräsch hud som ser strålande ut och känns silkeslen.

Serumet gör också huden mindre grov och lugnar inflammerad hud, tack vare växtextrakten. Det förhindrar rynkor, och dess regelbundna applicering stryker ut de redan existerande fina linjerna. Hyaluronsyran har antioxidativa egenskaper, så serumet neutraliserar effekten av fria radikaler.

Positivt

 • Ovanliga ingredienser
 • Gott om växtextrakt
 • Effektiv utjämnande effekt
 • Lämplig att använda under sminket
 • Intensiv återfuktning
 • Perfekt skydd mot föroreningar
 • Skyddar mot oxidativ stress
 • Minskad inflammation

Negativt

 • Liten behållare
 • Högt pris
 • Hyaluronsyra utgör endast 50% av produkten

Mizon Hyaluronic Acid 100 Serum – Sammanfattning

Detta lätta, snabbt absorberande och återfuktande serum är ett perfekt val om du aldrig har använt ansiktsserum tidigare. Det fungerar t.ex. för ung hud som inte har så mycket problem. Det är högt rankat som ett förstärkande, fuktgivande serum för ”hud i storstaden” – det skyddar den från föroreningar, damm och smog. Mizon-serumet är lätt och säkert, och det får därför många användares positiva recensioner.

Etiketter

Kommentarer