7 La Roche-Posay Hyalu B5 Pure Hyaluronic Acid Face Serum

Mycket koncentrerat ansiktsserum mot rynkor som reparerar och fyller ut huden. Formeln är berikad med två former av HA – låg och hög molekylvikt, för att återfukta och bygga upp hudens skyddande barriär, samt märkbart göra ansiktet fastare. Huden ser omedelbart fylligare och fräsch ut. Med tiden är rynkor och fina linjer mindre märkbara, och ansiktet är mycket mer elastiskt.

La Roche-Posay Hyalu B5 Face Serum – Recension

Storlek: 30 ml
Hudtyp: alla hudtyper, irritationer, känslig hud, tecken på åldrande

La Roche-Posay Hyalu B5 – Ingredienser & konsistens

Detta serum innehåller två typer av HA (låg och hög molekylvikt), som återfuktar huden och minskar de fina linjerna. Syran i La Roche-Posays Serum är klibbig och lämnar en lite obehaglig film på huden som du känner medan du bär den. Produktens komponenter skapar en tät beläggning som skyddar huden från skador.

Vitamin B5 (panthenol) spelar en viktig roll, eftersom det stärker överhudens barriär och lugnar irriterad hud. Madecassoside, å andra sidan, extraheras från sallatsspikblad (Centella asiatica) och används i anti-age produkter eftersom det är en naturlig antioxidant.

Det termiska vattnet som används i La Roche-Posays Serum är en annan värdefull ingrediens. Det lugnar och lindrar irriterad och känslig hud. Tyvärr kombineras alla underbara ämnen med skadliga ingredienser, som alkohol denat (kraftigt uttorkande) och aromer som kan orsaka allergiska reaktioner och irritera känslig hud.

Hur använder jag La Roche-Posay Hyalu B5 Serum?

Detta ansiktsserum kan användas på morgonen eller kvällen, på noga rengjort ansikte, hals och dekolletage.

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum – Effekter

De aktiva ingredienserna förhindrar tecken på åldrande i huden, förstärker hudens skyddande barriär och skyddar huden från utsidan. Tyvärr är priset på detta serum alldeles för högt när vi tänker på effekterna. Många syntetiska ämnen i formeln gör att de aktiva ingredienserna fungerar sämre.

Positivt

  • Formel testad på känslig hud
  • Lugnar huden efter estetiska läkemedelsbehandlingar
  • Återfuktar väl, tack vare fuktgivande ämnen
  • Ytterligare ingredienser

Negativt

  • Serumet är inte en ren hyaluronsyra
  • Högt pris för dåliga resultat
  • Klibbigt serum, olämpligt för vissa hudtyper
  • Kontroversiella ingredienser (alkoholdenat, aromer, m.m)
  • Irriterar känslig hud
  • Liten storlek

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum – Sammanfattning

Detta kan vara ett bra serum, men vissa komponenter är onödiga. Alkoholer torkar ut huden, och aromer från okända ursprung är inte heller bra. Därför får detta serum några dåliga recensioner. La Roche-Posay Serum orsakar irritationer och är olämpligt för känslig hud.

Etiketter

Kommentarer