4 The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum

The Ordinary är ett varumärke som nyligen har erövrat den kosmetiska marknaden. Produkterna är kända för sina kvalitetskomponenter, bra urval av ingredienser och rimliga priser. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum är definitivt värt att testa. Du behöver bara komma ihåg att se vilka produkter som kan användas tillsammans, eftersom många av produkterna från The Ordinary inte ska användas ihop.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum – Recension

Storlek: 30 ml
Hudtyp: mycket torr hud, torr hud, uttorkad hud

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum – Ingredienser & konsistens

Detta serum är rikt på HA med medium molekylvikt, och dess effekt förstärks av vitamin B5 och pantenol. Produkten har bra komponenter, men det är inte 100% hyaluronsyra. Ingrediensförteckningen är ganska lång. Men, tack vare de genomtänkta substanserna och den goda återfuktande förmågan är detta serum fortfarande ett bra alternativ för torr och mycket torr hud.

Det vanliga hyaluronserumet är lätt och absorberas väl. Det tränger inte helt in i huden, så du kan känna att den lämnar en film på ytan. Var försiktig med mängden du använder.

Vitamin B5 återfuktar huden ytterligare, medan panthenol lugnar irritationer och bildar ett tunt och tätt skikt på hudens yta som förhindrar transepidermal vattenförlust.

Hur använder jag The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum?

Du kan använda serumet oavsett tid på dagen. Använd den innan applicering av fuktkräm. En liten dos är mer än tillräckligt, och förhindrar att produkten smular eller flagnar.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum – Effekter

Detta hyaluronsyrabaserade serum rekommenderas för alla hudtyper. De bästa resultaten kan ses på mycket torr hud. Serumet förhindrar att vatten släpps ut genom överhuden samt återfuktar effektivt, vilket gör huden silkeslen och fyllig.

The Ordinarys Serum har en lugnande och reparerande effekt, och hjälper känslig och uttorkad hud. Det hjälper också till att behandla sår och ärr, förstärker överhudens lipidskikt, minskar rodnad, irritationer och klåda.

Positivt

 • Återfuktar även extremt torr hud
 • Gör huden len och jämn, och minskar vattenförlusten
 • Reparerar överhuden
 • Erbjuder bra kvalitet till ett rimligt pris
 • Fri från aromer
 • Tre typer av HA, med olika molekyler

Negativt

 • Serumet absorberas inte helt av huden
 • Det kan få sminket att flagna/smula
 • Liten storlek
 • En ganska lång lista med ingredienser
 • Liten mängd HA

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum – Sammanfattning

Ett perfekt val för alla som kämpar med extremt torr hud; serumet återfuktar och skapar ett tätt lager på huden som förhindrar förlust av fukt. Detta ansiktsserum innehåller flera bra fuktgivande ämnen. Å andra sidan finns det många som säger att det The Ordinary 2% Hyaluronic Serum inte fungerar under smink – det kan leda till att basen smulas och/eller flagnar. Ändå är detta en av de bästa återfuktare som finns bland tillgängliga hyaluronsyrabaserade produkter.

Etiketter

Kommentarer